2.Dönem 2.Ortak Yazılı Sınav Takvimi Güncellendi!

Tüm Öğrenci ve Velilerimizin dikkatine!

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı  2. Dönem 2. Ortak Yazılı Sınav Takvimi yayınlandı.

Sınav Takvimine ulaşmak için Tıklayınız.

03-05-2024

SINAVLARLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:

1. Her öğrenci sınav çizelgesinde belirtilen sınıf ve sırada sınava girecektir. Ders öğretmeni gerek gördüğünde öğrencinin yerini değiştirebilir.
  2. Sınavını bitiren öğrenci ders zili çalmadan sınıftan çıkamaz.
  3. Tüm öğrenciler sınav esnasında görevli öğretmenin uyarılarına uymakla yükümlüdür.
  4. Öğrenciler sınava girdikleri sınıfta sınav imza çizelgesini imzalamak zorundadır.
  5. Öğrenciler sınavda oturdukları sıranın üzerinde veya altında, kendi üzerinde veya etrarında o sınava ilişkin bulunan tüm kitap, defter, doküman veya çalışma notlarını kaldırmak zorundadır. Üzerinde veya etrafında bu eşyaları bulunuran öğrenciler bu durumun kopya olarak değerlendirileceğini bilmelidirler.
  6. Kopya çeken veya çekmeye teşebbüs eden öğrenci hakkında dilekçe verilmesi halinde e-okul puan hanesine ‘K’ yazılır, ayrıca öğrenci sınav düzenini bozmaya devam ederse ek olarak disiplin kuruluna sevk edilir.
  7. Sınavda veya ders esnasında her türlü iletişim aracının ya da görsel destek sağlayan cihazın (cep telefonu, tablet, akıllı saat, görüntü kaydedici kamera, fotoğraf makinası vb.) öğrenci üzerinde bulunması durumunda yine kopya muamelesi ve işlem basamakları uygulanacaktır.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILI BİR SINAV DÖNEMİ DİLİYORUZ.

Yayın: 01.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 21:17 - Görüntülenme: 3489