Erasmus+ Projesi Brüksel Ziyareti

Erasmus+ programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz gezide:

İlk gün, İtalyan ekibin hazırladığı etkinliklere katıldık ve ardından Kraliyet Sarayı'na gitmek istedik, ancak ne yazık ki restorasyon çalışmaları nedeniyle kapalıydı. Bunun yerine Büyük Meydan (Grand Place) ve Mannaken Pis'i ziyaret ettik.

İkinci gün, Erasmus+ ekibinin bizim için hazırladığı etkinlikleri Botanik Bahçesi'nde gerçekleştirdik ve Saint Hubert Kraliyet Galerileri'nde Damat Halayı ile bir flashmob yaptık.

Üçüncü gün, Atatürk ve onun mirası hakkında, okulumuzun ve ülkemizin sıfır atık hareketine katkıları hakkında bir sunum yaptık. Ardından Parlamentarium ve Atomium anıtlarını ziyaret ettik.

Dördüncü gün, Bulgar ekibin bizim için hazırladığı etkinlikleri gerçekleştirdik ve ardından Notre Dame du Sablon'a gittik.

Son gün, İspanyol ekibin hazırladığı etkinlikleri gerçekleştirdik ve Musée Oldmasters Sanat Galerisi'ne gittik.

Erasmus+

On the first day we made the activities that Italian team prepared for us and after that we went to the Royal Palace but unfortunately it was closed down for restoration so we visited the Grand Place and the Mannaken Pis instead.

On the second day we did the activities that Erasmus+ team prepared for us at the Botanic Garden and made a flashmob with the Damat Halayı at the Saint Hubert Royal Galleries.

On the third day we made our presentation about Ataturk, his legacy, things that our school and our country did for the zero waste movement. After that we visited the Parlamentarium and Atomium monuments.

On the forth day we made the activities that Bulgarian team prepared for us and then went to Notre Dame du Sablon.

On the last day we made the activities Spain team prepared and when to Musée Oldmasters Museum art gallery.

18-05-202318-05-202318-05-202318-05-202318-05-202318-05-202318-05-202318-05-2023

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 12:40 - Görüntülenme: 370