VİZYON VE MİSYONUMUZ

VİZYONUMUZ

İnsana, tabiata, kendine değer veren; üniversite eğitimi için tam donanımlı, geleceğiyle ilgili en isabetli seçimi yapabilen, öğrenciler yetiştirmek.

MİSYONUMUZ

Öğrenci merkezli bir eğitim-öğretim yöntemiyle öğrencilerimizin bilgiye ve bilgi kaynaklarına en üst düzeyde ulaşmalarını sağlamak. Önce milli sonra evrensel olan her değeri tanıtmak için; gezi, sinema, tiyatro, müzik, kitap, iletişim, paylaşma gibi alanlarda çalışmalar planlamak ve gerçekleştirmek. Bilimin ışığında ve teknolojinin yolunda proje tabanlı çalışmalar yapmak. Öğrencilerimizin çevreye olan duyarlılıklarını artıracak projelerde çalışmalarını sağlamak. Kurumsal, paylaşılan, sürekli bir kurum kültürü oluşturmak için; Okul Dergisi, Özel Günler ve Kutlama Programları, Mezuniyet Törenleri, her alanda sanatsal aktiviteler planlamak ve gerçekleştirmek. Öğrencilerimizin iyi insan, iyi vatandaş olması, kendisine en uygun mesleği seçebilmesi için her türlü eğitici, yetiştirici çalışmaları planlamak ve gerçekleştirmek. Eğitim ve yönetim süreçlerinde toplam kalite kurallarını uygulamak.

Yayın: 13.03.2017 - Güncelleme: 28.04.2017 13:21 - Görüntülenme: 3073