Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 216 451 6705
WEB http://hasanferruhozgen.meb.k12.tr
Adres : Soğanlık Orta Mah. İşlem Sok. No3 Teknik Yapı İçi Kartal/ İstanbul
VİZYON : İnsana, tabiata, kendine değer veren; üniversite eğitimi için tam donanımlı, geleceğiyle ilgili en isabetli seçimi yapabilen, öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrenci merkezli bir eğitim-öğretim yöntemiyle öğrencilerimizin bilgiye ve bilgi kaynaklarına en üst düzeyde ulaşmalarını sağlamak. Önce milli sonra evrensel olan her değeri tanıtmak için; gezi, sinema, tiyatro, müzik, kitap, iletişim, paylaşma gibi alanlarda çalışmalar planlamak ve gerçekleştirmek. Bilimin ışığında ve teknolojinin yolunda proje tabanlı çalışmalar yapmak. Öğrencilerimizin çevreye olan duyarlılıklarını artıracak projelerde çalışmalarını sağlamak. Kurumsal, paylaşılan, sürekli bir kurum kültürü oluşturmak için; Okul Dergisi, Özel Günler ve Kutlama Programları, Mezuniyet Törenleri, her alanda sanatsal aktiviteler planlamak ve gerçekleştirmek. Öğrencilerimizin iyi insan, iyi vatandaş olması, kendisine en uygun mesleği seçebilmesi için her türlü eğitici, yetiştirici çalışmaları planlamak ve gerçekleştirmek. Eğitim ve yönetim süreçlerinde toplam kalite kurallarını uygulamak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tam gün eğitim.
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 08:00-15:05
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgazlı merkezi sistem.
Pansiyon :
Lojman : 1 oda ve 1 salondan oluşmaktadır. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Kartal Merkezden kalkan Soğanlık minibüsü veya belediye aracına binilip Real Durağı´nda inildiği zaman 150 mt ileride Teknik Yapı Aplife Sitelerinin giriş kısmındadır. Okulumuz aynı zamanda Kartal Köprüsü´ne yürüme mesafesi olarak 7-8 dk sürmektedir.
Yerleşim Yeri : SOĞANLIK ORTA MAH İŞLEM SK NO 3 KARTAL/İSTANBUL TEL 216 451 67 04 FAKS 216 451 67 05
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 30 KM İLÇE MERKEZİNE 3 KM
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :