İSTANBUL / KARTAL - Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi

Haz

İstanbul'un Fethi 'nin 569.yıl dönümü münasebetiyle Tarih öğretmenimiz Meyli UZUN ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sevcan ÇALIŞIR rehberliğinde düzenlenen pano ve sergi çalışmalarımız

11G sınıfı öğrencilerimizin Reprodüksiyon Çalışmaları

May

Okulumuzda okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla Veli Akademileri kapsamında 10 Mayıs Sali günü veli ve öğretmenlerimizin buluştuğu bir kitap söyleşisi düzenledik. Söyleşide Irvin Yalom'un "Günübirlik Hayatlar" adlı terapi öykülerini yorumladık.

May

Görsel Sanatlar öğretmenimiz SEvcan ÇALIŞIR rehberliğinde hazırlanan sergimiz okulumuz giriş katta sergilenmektedir.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Rehber öğretmenimiz Çağlar SARIDEDE rehberliğinde  Hezarfen Projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Akran Zorbalığı semineri gerçekleştirildi.Projeyi hazırlayıp sunan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Sevcan ÇALIŞIR öğretmenimiz rehberliğinde hazırlanan Pul Sanatı Sergimiz

Mrt

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sevcan ÇALIŞIR'ın rehberliğinde hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi Sergimiz.

Mrt

Resim öğretmenimiz Sevcan ÇALIŞIR rehberliğinde hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Sergisi.

Mrt

Öğrencimiz Damla ŞİMDİ'nin Kişisel Resim Sergisi.Öğrencimizi tebrik eder,rehberlik eden Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sevcan ÇALIŞIR' a teşekkür ederiz.

Şbt

Beden Eğitimi öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin yapmış olduğu maketler.

Ara

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sevcan ÇALIŞIR'ın rehberliğinde hazırlanan Geleneksel Türk Sanatları Sergimiz.Öğrencilerimizi tebrik eder,öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

HFÖ Satranç tunuvamız başlamıştır.Turnuvaya 40 öğrenci katılmıış olup turnuva sorumlusu 11/G sınıf öğrencimiz Mejder AVCI'dır.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzda İngilizce Zümresi ve Dil sınıfları öğrencilerinin gerçekleştirdiği, tüm sınıflardan 30 öğrencinin 2 hafta süren turlarda  yarıştığı İngilizce Münazara Yarışması (Debating Contest) bugün yapılan final ile sonlandı. Kazanan yarışmacılara ödüllerini Okul Müdürümüz Asuman   SELÇOK verdi. Tüm katılan yarışmacı öğrencilerimizi medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.Yarışmayı düzenleyen İngilizce zümre öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.