Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi fark yaratmaya devam ediyor

Öğrencilerden oluşan ekibimiz,okulumuz öğretmenleri Derya Balak ve Mesut Cihan Parlak rehberliğinde çalıştay düzenliyor!

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla okulumuzun girişine Mevlana Haftası (7-17 Aralık) panosu hazırlandı. Mevlâna Celaleddin-i Rumi’nin 750. vefat yıl dönümü nedeniyle okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinde ve Değerler Kulübü çalışmalarında Mevlana’nın çağları aşan çağrısına kulak verildi.

Ara

Okulumuz konferans salonunda Siber Güvenlik Uzmanı Okan ALGÜN tarafından öğrencilerimize güvenli internet kullanımı hakkında bilgilendirme semineri yapılmıştır. Konuşmacı Siber Güvenlik Uzmanı Okan ALGÜL’e ve seminere katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Öğrenci, Öğretmen ve velilerden oluşan bir grup Cumhuriyetin 100. Yılında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evini ve çocukluk ile gençliğinin geçtiği bölgeleri ziyaret etti. Yunanistan ve Kuzey Makedonya’dan oluşan gezi güzergahında bulunan birçok tarihi mekân hakkında rehberler bilgi verdi.

Geziye katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İzcilik kulübü danışman öğretmeni Yüksel DELİBAŞ’IN denetiminde kulüp öğrencilerimiz güvenli bir şekilde kamp ateşinin nasıl yakılacağını öğrendi. Ayrıca kamp ateşinde yumurta pişirdiler.

Başta kulüp öğretmenimiz Yüksel DELİBAŞ olmak üzere tüm izci öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

İBB tarafından düzenlenen "Afet Farkındalık ve Güç Birliği Eğitimi" okulumuzda verildi. Eğitimde olası bir afet karşısında alınması gereken tedbirlerden bahsedildi.

Kas

Tarih öğretmenimiz Mesut Cihan PARLAK'ın rehberliğinde düzenlenen Kitap Buluşmaları etkinliğimizde öğrencilerimiz Prof.Dr.Erkan GÖKSU'nun Hüzün Melikesi adlı kitabını incelediler.

Kas

Masa Tenisi erkek takımımız İstanbul il şampiyonluğunda eleme gruplarından başarı ile çıkmış ve finallere katılmaya hak kazanmıştır .

Kas

İzcilik Kulübümüz ,Öğretmenimiz Yüksel DELİBAŞ rehberliğinde faaliyetlerine devam etmektedir.

Kas

İstanbul Gençler Modern Pentatlon U15 Yarışmasında Derin Rüzgar Şahin İstanbul 2.si oldu