Ara

"Genç Okurların Buluşması" adlı kitap okuma ve yorumlama etkinliğinin 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılındaki ilk etkinliği 29 Kasım Pazartesi günü 16.15-18.00 saatleri arasında okulumuz öğretmenler odasında;  öğretmen, öğrenci ve veli katılımlarıyla  gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe katılan velimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Tem

Öğrencimiz Damla ŞİMDİ'nin kişisel resim sergisi.Öğretmenimiz Sevcan ÇALIŞIR'a rehberliğinden dolayı teşekkür eder,öğrencimizi bu güzel çalışmaları için tebrik ederiz.

Tem

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Özlem BİTİR 'in rehberliğinde 9B-9C-10D-10E-10F-10G-11D-11E sınıflarımızın resimlerinden oluşan online sergimiz.Öğretmenimize teşekkür eder,öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

9.Sınıf öğrencilerimizden Ceylin ENGİN'in kişisel resim sergisi.Sevcan ÇALIŞIR öğretmenimize rehberliği için teşekkür eder,öğrencimizi tebrik ederiz.